ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ Ή ΑΛΛΙΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΔΑΠ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ

Εδώ και μέρες βλέπουμε ένα μικροπολιτικό παιχνίδι που παίζεται εις βάρος όλων των φοιτητών του συλλόγου Πολιτικής Επιστήμης και γι’ αυτό εφιστούμε την προσοχή όλων!
Εδώ και μια βδομάδα ζητάμε από την πρόεδρο του Δ.Σ., η οποία υποτίθεται πως μέσα στον σύλλογο έχει ανεξάρτητο ρόλο από την παράταξη που εκπροσωπεί, να μας δώσει συγκεκριμένες ημερομηνίες και ώρες για Τακτικό Διοικητικό Συμβούλιο, ώστε να συγκαλέσουμε για άλλη μια φορά Έκτακτη Γενική Συνέλευση για το τόσο σοβαρό και φλέγον ζήτημα των σεμιναρίων!
Συγκεκριμένα, την Τετάρτη έπειτα από ανοιχτή συζήτηση με φοιτητές του τμήματος Π.Ε., ζητήσαμε Διοικητικό Συμβούλιο για την Παρασκευή!
Έτσι, λοιπόν, ενώ αρχικά δεν υπήρχε καμία αντίρρηση, την επόμενη μέρα η πρόεδρος ακυρώνει το Δ.Σ. λέγοντας πως η ΔΑΠ δεν μπορεί να παραστεί κι επομένως το Δ.Σ. δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί!
Να σημειωθεί εδώ πως 1) για να γίνει Δ.Σ. αρκεί να υπάρχουν το 1/3 του εδρών του Δ.Σ, δηλαδή οι 3 από τις 7 έδρες, προϋπόθεση, η οποία πληρούταν και 2) όταν παλιότερα μια παράταξη δεν παρευρισκόταν σε Δ.Σ. δεν βλέπαμε να ενοχλεί τον/την εκάστοτε πρόεδρο! Αντιθέτως, ενοχλημένα τα όργανα έβγαζαν ακόμα και καταγγελίες σε όποιον δεν ήταν συνεπής στις διαδικασίες του συλλόγου! Τα συμπεράσματα δικά σας!
Τα μικροπολιτικά παιχνίδια όμως δεν τελειώνουν δυστυχώς εδώ!
Μετά από αίτημα μας να μεταφέρουμε το Δ.Σ. τη Δευτέρα, η πρόεδρος με προκλητικό και ειρωνικό τόνο μας το ανέβαλε για την Τετάρτη έτσι ώστε η σύγκληση Γενικής Συνέλευσης γι’ αυτή την εβδομάδα να καταστεί αδύνατη!
Είναι κάτι παραπάνω από προφανές το ποιος αγωνίζεται γι’ αυτόν τον Σύλλογο και το ποιος σαμποτάρει τις νόμιμες διαδικασίες! Η παράταξη που σας εκπροσωπεί φοβάται να σας αντιμετωπίσει μαζικά στη Γενική Συνέλευση Τμήματος, διότι ξέρει πολύ καλά πως οι πολιτικές της κυβέρνησης που υποστηρίζει με νύχια και με δόντια, έχουν φέρει το πανεπιστήμιο και το τμήμα μας σε αυτή την κατάσταση!
Μην τους αφήσετε άλλο να παίζουν με τις ζωές μας! Ας πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας για έναν σύλλογο που θα στηρίζει τις συλλογικές διαδικασίες! Για ένα καλύτερο πανεπιστήμιο! Για ένα πτυχίο με αξία! Για ένα μέλλον που θα μας χωράει όλους!
arenpolitikou

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s