ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΣ ΔΑΠ Ν.Δ.Φ.Κ. (ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ)

10721235_711649782259792_1609744026_nΜετά από τη μεγάλη προσπάθεια μας να βγει θεσμική και δημοκρατική απόφαση  για διεξαγωγή Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης από τον σύλλογο και τα όργανα, η ΔΑΠ ΝΔΦΚ κρατάει επανειλημμένα μια εχθρική στάση απέναντι σε κάθε συλλογική διαδικασία. Γιατί άραγε;

Είναι σαφές ότι το πρόβλημα που έχει προκύψει με τα σεμινάρια δεν μπορεί να επιλυθεί από λίγους εκπροσώπους του τμήματος, αλλά πρέπει να παρθεί μια συλλογική απόφαση από όλους τους φοιτητές μέσα από Γενική Συνέλευση που είναι το ανώτατο όργανο του τμήματος.

Το γεγονός ότι οι φοιτητές μέσα από τη διαδικτυακή σελίδα του τμήματος αλλά και μέσα από τις καθημερινές επαφές ζητάνε την έμπρακτη λύση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν αλλά και την ενημέρωση και συζήτηση ώστε να βρεθεί μια λύση από όλους συλλογικά, δείχνει την αναγκαιότητα αυτής της συνέλευσης.

Το πρόβλημα των σεμιναρίων δε μπορεί να ειδωθεί ξέχωρα από την πολιτικοοικονομική συγκυρία. Η σταδιακή μείωση της χρηματοδότησης του πανεπιστημίου από την κυβέρνηση, την οποία στηρίζει ανοιχτά η παράταξη της ΔΑΠ Ν.Δ.Φ.Κ. έχει πλέον άμεσο αντίκτυπο στην ζωή μας.

Οι φοιτητές δεν εμπιστεύονται τα όργανα του συλλόγου και τη διευθέτηση των προβλημάτων τους μέσα από τα όργανα του διοικητικού συμβουλίου, τα οποία κουκουλώνουν όπως όπως το πρόβλημα. Είναι φανερό ότι η νομιμοποίηση που έδωσαν στην ανοιχτή συζήτηση ώστε να πάρουμε αποφάσεις όλοι μαζί ως φοιτητές του τμήματος πολιτικής επιστήμης, δείχνει ότι δεν έχουν καμία εμπιστοσύνη στους κατά τ’ άλλα νόμιμους εκπροσώπους. Είναι η ώρα να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Δεν περνάνε πια οι εκφοβισμοί και η αντι-ΣΥΡΙΖΑ προπαγάνδα σας. Οι μέρες σας τελειώνουν.

Αριστερή Ενότητα Πολιτικού

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s