ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΑΠΙΤΩΝ

(Καταγγελία της ΑΡΕΝ ΤΕΙ ΧΑΝΙΩΝ που υιοθετήθηκε από το ΔΣ του Συλλόγου)

Χθες το μεσημέρι γίναμε μάρτυρες μιας πολιτικής, ξεχασμένης στις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας της Ελλάδας. Πολιτική η οποία δεν θυμίζει σε τίποτα την ελευθερία του λόγου που όλοι πιστεύουμε ότι έχουμε.

Τα γεγονότα είναι μικρά σε έκταση αλλά μεγάλα σε ενδιαφέρον. Μέλη της Αριστερής Ενότητας (ΑΡΕΝ)συνέταξαν καταγγελία σχετικά με τις πολιτικές τις ΔΑΠ – ΝΔΦΚ ΤΕΙ ΧΑΝΙΩΝ, όσο αφορά τα πάρτι και τις «πολιτικές» δραστηριότητες της. Μια καταγγελία η οποία ανέφερε ότι, μετά την πολιτική απουσία της παράταξης από πανελλαδικές απεργίες και αγώνες φοιτητών ενάντια στο Νόμο Διαμαντοπούλου, μια εβδομάδα πριν τις εκλογές εμφανίζεται, με στόχο να διεκδικήσει την ψήφο της φοιτητικής κοινότητας για να ανατρέψει όλα αυτά που τόσο καιρό ζητούσε.

Έτσι, με αίτιο την προσβολή της παράταξης τους, από τα γραφόμενα –τα οποία είναι πολιτική της στάση- μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ κατέβασαν από το χώρο της λέσχης τις καταγγελίες. Όταν ζητήθηκε να μας επιστρέψουν τις καταγγελίες να τις κολλήσουμε, η απάντηση τους ήταν αρνητική. Η φράση όμως που μας εξόργισε ήταν το ότι : « εμείς κάνουμε κουμάντο εδώ μέσα, και άμα ξαναδούμε κάτι που μας προσβάλλει θα το κατεβάζουμε». Οπότε πολιτικά κείμενα, η οτιδήποτε που προσβάλλει την ΔΑΠ θα σκίζεται, έτσι, με φασιστικούς τρόπους.

Αυτά λοιπόν, συνάδελφοι, θυμίζουν άλλες εποχές, εποχές μαύρες στην ιστορία της Ελλάδας και η παράταξη της ΔΑΠ μάλλον είναι οπαδός της.

Η λογοκρισία, συνάδελφοι της ΔΑΠ, έχει ξεχαστεί εδώ και χρόνια, και έχει καταργηθεί με άρθρο του Συντάγματος. Αν εσείς την επιθυμείτε, τότε βρίσκεστε σε λάθος χώρο και σίγουρα σε λάθος χώρα. 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s