ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ

Την Τετάρτη 4 Νοέμβρη 2009,οι καθηγητές του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης κ.κ.Κοτρόγιαννος,Λάβδας,Μενδρινού κατέθεσαν αίτηση ασφαλιστικών μέτρων ενάντια στους υπευθύνους της ιστοσελίδας tvxs.gr για προσβολή της προσωπικότητας τους από σχόλια χρηστών που αφορούσαν δημοσιεύσεις της συγκεκριμένης ιστοσελίδας για τη δίκη της υπόθεσης Αλεξνδρόπουλου (στην οποία είναι κατηγορούμενοι) και για τις παρατυπίες στο εκλεκτορικό του κ.Δαφέρμου.
Ζητούν 10.000 ευρώ αν αναφερθεί ξανά το όνομα τους στην ιστοσελίδα για οποιονδήποτε τρόπο(!) και απειλούν τους διαχειριστές της ιστοσελιδας με ποινή φυλάκισης ενός έτους.
Ο Σύλλογος Φοιτητών Πολιτικής Επιστήμης,οφείλει να αποδοκιμάσει αυτή την απαράδεκτη ενέργεια των 3 καθηγητών που προσπαθούν τεχνηέντως να βρεθούν από θύτες,θύματα και από κατηγορούμενοι,κατήγοροι.
Οι απειλές ενάντια σε όποιον εκφράζει ελεύθερα τη γνώμη του στον έντυπο ή στον ηλεκτρονικό τύπο,είναι δείγμα άγριας λογοκρισίας και εξόφθαλμου αυταρχισμού.
Οι πρακτικές αυτών των καθηγητών,όσο και αν προσπαθούν να παρουσιαστούν ως θύματα πλεκτάνης,είναι γνωστές και καταδικαστέες τα τελευταία χρόνια από το σύνολο της πανεπιστημιακής κοινότητας του Ρεθύμνου.
Είναι εξαιρετικά κρίσιμο,για το Σύλλογο Φοιτητών αλλά και συνολικά για την αξιοπιστία του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης,η υπόθεση των στημένων μεταπτυχιακών να διελευκανθεί από τη δικαιοσύνη και οι ένοχοι να τιμωρηθούν.

Εδώ η σχετική ανάρτηση στο TVXS

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s